Waarom LAB?

Waarom LAB?

Wij zijn eerlijk en betrokken. Naar u en naar onze mensen.

Onze flexibiliteit en continuïteit geven u daarnaast de zekerheid dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw personeelsproblemen. Dat worden onze problemen. Die nemen wij graag van u over. Werken is maatwerk; de juiste man op de juiste plaats is wat iedere opdrachtgever en werknemer wil. Of u nu voor een langere tijd 1 goede werknemer zoek, of u zoekt honderd man voor 1 dag. Wij komen met de juiste oplossing. Wilt u verzekerd zijn van het juiste personeel, dat langere tijd aan u verbonden wordt? Voor continuïteit is detacheren een optie.

 

Flexibiliteit

Wij bieden de mogelijkheid om op korte termijn in te spelen op uw vraag naar uitzendkrachten. Zelfs in de weekeinden. LAB werkt nauw samen met enkele andere gecertificeerde uitzendbureaus. Dit betekent dat wij een grotere flexibiliteit kunnen waarborgen en indien gewenst voor u als klant een grote, landelijke partner kunnen zijn. Met LAB als aanspreekpunt.

 

No nonsens

Wij geven en hebben graag duidelijkheid: een man een man, een woord een woord. Dit motto staat bij ons hoog aangeschreven. Wij proberen niets te verkopen dat wij niet waar kunnen maken. Onze enige garantie is dan ook dat wij ons voor meer dan 100% inzetten om u tevreden te stellen. De no nonsens mentaliteit wordt ook door onze uitzendkrachten gehanteerd.

 

Onze uitzendkrachten

Het merendeel van onze uitzendkrachten heeft de Poolse nationaliteit. Het zijn mensen met de juiste mentaliteit, een goede werkhouding en een zeer laag ziekteverzuim. Wij zijn zuinig op onze mensen en steken veel tijd en energie in hun welzijn. Bij LAB zijn daarom veel uitzendkrachten al vele jaren werkzaam. 

 

Maatwerk

De juiste man op de juiste plaats. Het doel van LAB is inzicht te krijgen in waar uw personele behoeften liggen. Wij spelen hierop in door de meest geschikte uitzendkracht voor de functie op dat moment ter beschikking te stellen. Dat is maatwerk. 

 

Zekerheid

Helaas wordt er wel eens gesproken over risico’s bij het inhuren van buitenlandse werknemers. En helaas zijn er ook malafide bureaus werkzaam binnen de branche. Bij LAB wordt u gevrijwaard van inlenersaansprakelijkheid. LAB is een betrouwbare partner en in zee gaan met ons kent dan ook geen enkel risico. Onze werkwijze is transparant en eerlijk. Zowel naar de werkgever als de werknemer toe. Kijk ook op de pagina Certificaten, elders op de site.